• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Grote belangstelling voor 4 mei herdenking

  • -

Grote belangstelling voor 4 mei herdenking

IMG_8605

Na de herdenkingsdienst in de Kloosterkerk vertrok een grote stoet belangstellenden achter “Volharding” naar de begraafplaats. Daar werd  het Requiescat in Pace gespeeld en werden bloemen gelegd bij de oorlogsgraven.  De stoet vervolgde daarna haar weg naar het monument bij de vijver.

“Volharding”speelde enkele koralen en  Annemarie Kersten blies het Taptoe signaal.
Na de 2 minuten stilte klonk vervolgens het Wilhelmus, werden kransen en bloemen gelegd, de namen van Ten Boerster oorlogsslachtoffers die aan het monument waren toegevoegd gelezen en las de kinderdichter een gedicht voor. De actie van Amnesty werd uitgelegd  en onder het spelen van koralen uitgevoerd.

Het grote aantal aanwezigen toonde aan, dat ook in Ten Boer de dodenherdenking volop leeft onder de bewoners

 

 

 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!