• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Laatste Nieuws

Winterconcert

Volharding malletband ism malletband Uno Animo uit Zuidwolde en de fanfare brengen een kort winterconcert op 17 december in de Kloosterkerk. Aanvang 20.00 uur. Er is geen pauze en de toegang is gratis.Wel wordt een vrije bijdrage op prijs gesteld!

Read More

Kinderboekenweekconcert

Daar hadden nog wel een aantal kinderen bij gekund!En het was zo leuk: mooie muziek, grappig/spannend sprookje, leuk verklede muzikanten, en dat alles onder het motto: GI-GA-GROEN.

Read More

Joure festival

Op zaterdag 2 juli vond de 1e editie van het festival ” Heech fan de toer ” in Joure plaats.De opening vond plaats met het Fries volkslied door een solist die op de toren stond, gevolgd door “Het dondert en het bliksemt” door alle deelnemers samen.De hele middag werd er daarna op diverse plaatsen in30

Read More

Scholenproject

Na 4 weken oefenen met dirigent/meester Jan Werkman lieten de leerlingen van cbs “De Fontein” zien en vooral horen wat ze hadden geleerd.Door het mooie weer konden er buiten veel ouders, familie enz meegenieten.Het was een prachtig gebeuren.We hopen natuurlijk, dat het storm loopt met nieuwe leerlingen!

Read More

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!