• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Pietenband brengt voor €12,50 cadeautjes in Ten Boer

  • -

Pietenband brengt voor €12,50 cadeautjes in Ten Boer

Om zijn feestelijke binnenkomst in Ten Boer goed voor te bereiden, heeft Sinterklaas alvast zijn Pietenband naar Ten Boer laten afreizen. ‘Ik vind het elk jaar weer een feest om in Ten Boer te zijn en daar hoort natuurlijk muziek bij’, aldus Sinterklaas in zijn mailbericht.

De Pieten zijn ondergebracht op een geheim adres in Ten Boer.

Volharding heeft met de Sint afgesproken, dat de Pietenband elke week extra lessen krijgt van de dirigent van Volharding, Petra Rodenboog. ‘Want op mijn verjaardag wil ik natuurlijk wel mooie muziek’, zegt de Sint hierover.

De muzikale Pieten wonen dan wel tijdelijk in Ten Boer, maar buiten Ten Boer werken ze ook graag mee aan de intocht van hun baas. ‘Want natuurlijk kan ik niet overal tegelijk aankomen’, aldus de Sint. En dus hebben de Pieten nog wel een gaatje in hun agenda om  in meer dorpen te spelen.

Rond 5 december is het natuurlijk hartstikke druk met het rondbrengen van alle kadootjes.  Ook dan springen de muziekpieten bij en helpen ze om alle pakjes rond te brengen.

Voor € 12,50 komen er 3 pieten de cadeautjes brengen. En natuurlijk brengen ze ook strooigoed mee.

Om alles in goede banen te leiden, heeft Sinterklaas een speciaal telefoonnummer opengesteld: (050) 302 1017. ‘Dorpsbesturen kunnen dit nummer bellen om een optreden van de Pietenband te regelen. Wilt u Pieten die de pakjes komen brengen? Gewoon even bellen.

Sinterklaas is nu heel druk met de voorbereidingen van zijn lange reis. De stoomboot, Pakjesboot 12, moet nog voor de keuring. Americo is druk in training en natuurlijk zijn de Pakjespieten al heel druk met de verlanglijstjes en het inpakken van de kadootjes.

Volharding heeft Sinterklaas beloofd hem zoveel mogelijk te helpen, zodat hij straks uitgerust aan zijn vermoeiende  reis naar Ten Boer kan beginnen.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!