• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Workshop malletband

  • -

Workshop malletband

malletworkshop

 

Vrijdag – 24 mei – heeft de malletband een 4 tal workshops verzorgd tijdens de lesmarathon van groep 8 op de Huifkar.

Groep 8 had een lesmarathon met het doel geld in te zamelen voor de “klassekas” en het goede doel (dat is dit jaar het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG). De ochtend en de middag hadden ze gewoon les en daarna kregen ze drama (hun musical oefenen), dans en allerlei workshops. En één van die workshops was dus muziek maken met de malletband.
Een klein beetje “noten les” – geschiedenis van drumband-lyrakorps naar de huidige malletband en samen spelen.
In kleine groepjes van 5 á 6 leerlingen samen met ons.

Aan het eind van de avond (het was toen inmiddels 23.30 uur) brachten we met de groepjes nog enkele nummers ten gehore voor de ouders die op dat moment ook mochten komen ter afsluiting, en de leerlingen van groep 8
 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!