• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Een één, twee drietje in Siddeburen.

  • -

Een één, twee drietje in Siddeburen.

Bij het SDM-festival in Siddeburen zijn de malletband en de majorettes weer in de prijzen gevallen. De majorettes deden mee in de basis-klasse sectie B (met attributen). Deze keer werd de zumba-show gedaan. Hieraan deden alle meiden mee. De show was goed voor 78 punten en daarmee een 1e plaats! Heel goed gedaan.
Na de majorettes was de malletband aan de beurt. Zij speelden stilstaand Caribbean Cocktail en lopend Center Point. Ondanks dat de malletband niet helemaal compleet was, was dit alsnog goed voor 77,67 punten en daarmee een 2e plaats. Lees verder voor de uitslag en filmpjes.

 

 

Malletband – Carribean coctail:

{youtube}kcgcpS00qNA{/youtube}

Malletband – Centerpoint:

{youtube}XCepToVftj4{/youtube}

Majorettes show:

{youtube}xEgOpeCMevQ{/youtube}

Meer filmpjes op danny zijn youtube pagina: http://www.youtube.com/user/danny17961

 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!