• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Oranje optredens

  • -

Oranje optredens

Zo eind april en begin mei begint het buitenseizoen qua optredens weer. Afgelopen donderdag 29 april werd Lina Mensinga geridderd als lid in de orde van Oranje Nassau. Na de uitreiking van het lintje werd er een aubade gebracht.  Een dag later was het koninginnedag. Hierbij werden er maar liefst 4 optredens gegeven. Tussen 9 en 10 uur ’s ochtends hielden de malletband en de majorettes een mars door een deel van Ten Boer. Om 10 uur werd de vlag gehesen op het marktplein. Hierna werd een oranjeconcert gegeven door het jeugdorkest, de fanfare en de malletband. ’s Middags heeft de malletband nog een mars gelopen in Beijum. Hierbij werd ook een bezoek gebracht aan Innersdijk. Tot slot verleende het dweilorkest haar medewerking aan de koninginnedagfestiviteiten in Bedum. De foto’s van de koninginnedag Ten Boer staan in het foto-album (onderaan!)

Op 4 mei was een ander traditioneel optreden, de dodenherdenking. Deze keer een koude bijeenkomst, maar toch elke keer weer belangrijk.

 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!