• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

30 april en 4 mei

  • -

30 april en 4 mei

Traditiegetrouw mocht Volharding weer een aantal optredens verzorgen tijdens koninginnedag en de dodenherdenking op 4 mei. De koninginnedag begon met een rondgang door de malletband door Ten Boer. Om 10 uur werd de koninginnedag officieel geopend met het hijsen van de vlag. Aansluitend werd het Oranjeconcert gegeven door de fanfare en malletband. Na een pauze vertrok de malletband naar Groningen om daar in Beijum nog een rondgang te verzorgen. Van de koninginnedag in Ten Boer staan een aantal foto’s op de site.
Op maandag 4 mei stond de dodenherdenking op het programma. Na de herdenkingstocht door het dorp werden er bij het monument nog een aantal koralen en natuurlijk het Wilhelmus en Het Taptoe-signaal (Last Post) gespeeld. Een selectie van de foto’s staat in het foto-album.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!