• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Twee frisse optredens.

  • -

Twee frisse optredens.

Zaterdag 22 november was het aardig koud en de weermannen hadden het al dagen over hagel-, sneeuw- en andere winterse buien. De sint liet zich niet tegenhouden door het weer en dat betekende dus twee optredens.

Voor de malletband begon de dag al om ongeveer 12 uur met de intocht/ rondgang van sinterklaas met een aantal pieten door Lewenborg. We vertrokken bij het chinese restaurant en hebben in grote lijn de hele ring van Lewenborg gelopen. Dit was een extra optreden waar we nog 2 dagen van tevoren voor gevraagd werden omdat het korps wat zou lopen zich had afgemeld.

Het tweede optreden stond al langer vast. Dit was de intocht van sinterklaas in Ten Boer. Hier was het nog even spannend hoe de intocht zou gaan. Zou de sint wel met de boot komen omdat het zo waaide? Om een uur of twee kwam de boot in zicht en stond de sint al te zwaaien met de mast goed vast. Ook in Ten Boer bleef het droog en brachten we de sint van de boot naar het Hendrikwesterplein waar de sint begroet werd. Daarna was het tijd om de sint via een korte route naar het Buurhoes te vinden.

Misschien moet de sint volgend jaar maar een beetje warm weer meenemen uit Spanje Wink

Er zijn al foto's online,  maar heeft iemand nog foto's die op de site mogen, stuur ze dan maar door.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!