• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Optredens van 5 t/m 16 juni

  • -

Optredens van 5 t/m 16 juni

Na een drukke week eind mei was er tussen 5 en 16 juni nog een drukke tijd voor Volharding. In 11 dagen tijd werden er maar liefst 5 optredens gegeven. Van de meeste optredens staan de foto's on-line.

Het begon allemaal met de intocht van de wandelvierdaagse in Ten Boer op donderdag 5 juni. Hierbij heeft de hele vereniging zich gepresenteerd aan Ten Boer. Hierbij waren veel toeschouwers. De intocht werd besloten door Carnaval de Paris gezamenlijk gespeeld door de malletband van Volharding en Wilhelmina Bedum, daarna een gezamenlijk nummer van Wilhelmina Bedum en als afsluiting Globetrotter.

Zaterdag 7 juni was het voor de fanfare en een aantal supporters erg vroeg dag. Het was namelijk de dag van het Festival op Schiermonnikoog. De fanfare was al om 8.45 aan de beurt. Na het optreden was er volop de tijd om te genieten van het mooie weer. Het was Schier op Schier!

Maandag 9 juni was de avond van de eerste wedstrijd van Oranje op het EK. Het was ook de avond van het donateursconcert bij de Widde Meuln in Ten Boer door de fanfare. De publieke belangstelling viel hier wat tegen, maar toch is er een nieuwe donateur geworven.

Donderdag 12 juni was het de beurt aan de malletband om een donateursconcert te geven in Lellens. Naar goede gewoonte was daar het halve dorp aanwezig op het veldje. Samen met een aantal supporters uit Ten Boer en omgeving was er in verhouding best veel publiek. Ook dit werd een mooi zomeravondconcert onderbroken door een regenbuitje. De dorpsvereniging van Lellens nog bedankt voor de koffie en cake.

Zaterdag 14 juni was het voor een aantal leden een spannende dag omdat ze theorie-examen moesten doen. Marianne en Nikky voor hun A-diploma, Tom voor zijn B-diploma en Geertje voor haar C-examen. Het is nog wachten op de uitslag, maar ze bereiden zich allemaal voor op hun praktijk-examen op 21 juni.

Het traditionele seniorenconcert stond voor maandag 16 juni op de agenda. Elk jaar wordt de zaal voller met muzikanten en niet onbelangrijk ook met publiek. Naast de fanfare en malletband lieten ook veel leerlingen hun kunsten horen.

Na het seniorenconcert werd er nog even nagezeten om te proosten op de vakantie en alvast vooruit te blikken naar de optredens na de vakantie. Eerst gaat iedereen genieten van zijn/haar verdiende vakantie om in de week van 11 augustus weer vol goede moed te beginnen.

 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!