• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Voorjaarsconcert 2008

  • -

Voorjaarsconcert 2008

Op zaterdag 5 april gaf de gehele vereniging weer het jaarlijkse voorjaarsconcert. Alle onderdelen hadden in de afgelopen maanden zich hier goed op voorbereid en dit leidde tot een leuk programma. De avond begon om 8 uur met de gezamelijke opening Globetrotter en werd omstreeks 22.30 weer gezamelijk afgesloten met Mas que Nada.  Had het programma voor de pauze nog een iets serieus karakter, na de pauze werd de sfeer al snel losser.

Er zijn al  foto's van het voorjaarsconcert te vinden in het foto-album en op de site van Springtime http://www.springtimetenboer.nl/index.html?id=2&album=27&foto=1057 Meer foto's zijn nog welkom, vooral van de fanfare en de malletband. Graag mailen naar gerda@volhardingtenboer.nl

Een aantal hoogtepunten:

* De gezamelijke lichtshow van de malletband en de majorettes
* De piraten onder leiding van Kapitein Jack Sparrow
* Russian Moments met Jans G en zijn wodkafles

Hebt u/jij een mening over het voorjaarsconcert, dan mag u/jij die achterlaten in het gastenboek.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!