• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Stand springtime

  • -

Stand springtime

Van Springtime had Volharding een stand aangeboden gekregen op de beurs tijdens de opening op dinsdag 1 april. Bij deze stand hebben Laurens, Geertje, Mary en Gerda reclame gemaakt voor Volharding. Zo werden er flyers uitgedeeld, een prijsvraag gehouden en geprobeerd nieuwe leden en donateurs te werven.

Er zijn veel mensen geweest die beloofd hebben a.s. zaterdag te komen luisteren. Ook is er in ieder geval één nieuwe donateur binnengehaald. De Prijsvraag "Raad wat deze nieuwe trombone kost en win een gratis les op een instrument naar keuze" was een groot succes. Ongeveer 50 mensen hebben hier aan mee gedaan. Zoals het nu lijkt hebben we vier prijswinnaars. Deze krijgen eerst persoonlijk bericht om een afspraak te maken voor de gratis proefles.

Kijk voor de gemaakte foto's in het fotoalbum.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!