• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Trouwerij Harold

  • -

Trouwerij Harold

Maandag 10 maart was het zover Harold ging trouwen met Janny. De malletband was ook uitgenodigd om langs te komen. Zij namen de uitnodiging aan en kwamen met instrument en al aan in het zaaltje waar het feest gehouden werd. Na het lang zal zij leven werden Marching Band, Mi Son en To The Roots gespeeld. Op verzoek werd daarna ook nog Apache gespeeld met Harold op de marching bell en zijn vader op de bass-drum. Na ons "verrassings" optreden bleef een groot deel ook nog om een deel van het feest mee te maken. Al met al een leuke avond.

En Harold en Janny natuurlijk nog Van Harte Gefeliciteerd! En Margriet bedankt voor het maken van de foto's.

 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!