• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Mestactie Volharding

  • -

Mestactie Volharding

De muziekvereniging 'Volharding' houdt op zaterdag 27 oktober voor de 21e keer de jaarlijkse stalmestactie. Veel tuinliefhebbers kiezen ervoor om hun tuin biologisch te bemesten, maar zij zien zelf vaak geen kans om zelf stalmest te verkrijgen. De leden van muziekvereniging Volharding nemen hun deze zorg graag uit handen. Naast de vele vaste klanten kunnen ook 'nieuwkomers' telefonisch bestellen.

Er kan besteld worden per volle kruiwagen. Per kruiwagen kost het 3 euro. De muzikanten zullen er dan op 27 oktober voor zorgen dat de bestelling op de tuin wordt gedeponeerd.(in de gemeente Ten Boer)

Bestellingen kunnen worden gedaan bij: H. Wierenga (050) 3022582 of bij B. Mensinga (050)3022026. De opbrengst van deze activiteit komt ten goede aan het instrumentenfonds van Volharding. 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!