• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Majorettes behalen mooie scores bij wedstrijd Delfzijl

  • -

Majorettes behalen mooie scores bij wedstrijd Delfzijl

Zaterdag 13 oktober ‘07 was er een majorette/twirl solistenwedstrijd te Delfzijl.
Daar deden een aantal majorettes van Volharding aan mee.
Voor Melissa Werkman en Annemarie Kwant was het de eerste keer dat zij een solo deden op een officiële majorettewedstrijd.
Voor de duo’s Danique Haveman en Lisa Scholte en Anouk Sikkema en Nicole Sikkema was het ook de eerste keer dat zij mee deden als duo aan een officiële majorettewedstrijd.

Alle meiden droegen tijdens hun show de nieuwe pakken. Vanuit alle hoeken kregen zij veel complimenten. Annemarie heeft zelf een mooi pakje gekocht. Ze zagen er dan ook allemaal erg mooi uit (zie foto’s website).
De meiden hebben allemaal hun show(s) zelf bedacht. Ze hebben dit allemaal erg goed gedaan gezien de punten die zij van de jury hebben gekregen.
De spits voor Volharding werd afgebeten door Danique, uitkomend in jeugd 3, basisklasse, sectie A. Op een swingend nummer van Shakira bracht zij haar show tot een goed einde. Haar show werd door de jury beoordeeld met  67,10 punten. Dit is goed voor een derde prijs.
Na Danique was de beurt aan Melissa. Melissa kwam ook uit in jeugd 3, basisklasse, sectie A. Haar leuke show werd beoordeeld met 67,40 punten, ook een derde prijs.
Vervolgens was de beurt aan Annemarie Kwant, uitkomend in basisklasse, junior, sectie A. Annemarie bracht haar show op een nummer van Tatu. De jury beoordeelde haar show met 68,40 punten, een derde prijs.  
Daarna was het de beurt aan de duo’s. Beide duo’s kwamen uit in de jeugd 3, basisklasse, sectie A. Lisa en Danique waren als eerste aan de beurt. Zij hadden een vrolijk muziekje uitgezocht en werden beoordeeld met 63,35 punten een derde prijs. Na Lisa en Danique volgde het optreden van Anouk en Nicole. Anouk en Nicole behaalden een mooie derde prijs met 62,60 punten.
Als laatste optreden van deze dag van Volharding was het team bestaande uit: Moniek en Ilse Bijzet, Nicole Sikkema, Marith van Dijken en Sanne Heikamp. Zij deden met hun stoere ganstershow mee in de categorie, team, jeugd 3, basisklasse, sectie A. Vorig jaar hebben zij met deze show meegedaan aan de wedstrijd te Siddeburen en behaalden toen 68,3 punten. Afgelopen zaterdag behaalde zij 71,85 punten. Deze punten zijn goed voor een tweede prijs.
Complimenten.
Al met al was het zaterdag een lange, maar gezellige dag mede met dank aan de inzet van de meiden en hun enthousiaste supporters.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!