• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Majorettewedstrijden Siddeburen

  • -

Majorettewedstrijden Siddeburen

Een groot deel van de majorettes hebben op zaterdag 12 mei 2007 meegedaan aan de majorette/twirlwedstrijden te Siddeburen. 

Om 9.00 uur vertrok de eerste groep richting Siddeburen. Na het omkleden was er nog voldoende tijd om te oefenen. 

Als eerste was het eerste team aan de beurt. Dit team bestaat uit: Susan, Ilse, Moniek, Marith, Nikky, Nicole en Sanne. De meiden deden hun show op het nummer Gangstertown van Chipz. Ze zagen er met hun kleren en petje er erg stoer uit. De show ging goed. De jury was ook tevreden en de meiden werden met hun show dan ook tweede met 68,3 punten.

Daarna was het de beurt aan Danique. Het was voor Danique de eerste keer dat ze met haar solo naar een officiële wedstrijd ging. Danique bracht een leuke show die ze ook heel netjes uitvoerde. Ze kreeg van de jury dan ook 70 punten. Heel erg goed.

De tweede groep vertrok om 11:15 uur uit Ten Boer. Ook voor hen gold dat ze na het omkleden nog gezamenlijk konden oefenen.

Als derde van de Volharing was het tweede team bestaande uit: Lianne, Annemarie, Dorene, Alinde, Anouk en Charlotte, aan de beurt. De meiden hebben erg hard geoefend voor de show en vonden het natuurlijk ook allemaal erg spannend. Ze hebben een mooie show laten zien. De jury beoordeelde de show met 63,3 punten goed voor een vierde plaats.

Als laatste was het kwartet aan de beurt. Het kwartet werd gevormd door Anouk, Lisa, Melissa en Danique. Ze brachten hun show op o.a. het swingende nummer van Carribean van Chipz. De meisjes voerde hun show erg netjes uit. Bijna zonder fouten. De jury heeft deze show dan ook beoordeeld met 68 punten, goed voor een 1e plaats.

Na een lange, maar gezellige dag gingen alle meiden met een tevreden gevoel weer huiswaarts.


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!