• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 158 22 549

Papiercorso Appingedam

  • -

Papiercorso Appingedam

Een paar weken na het bloemencorso in Eelde is het tijd voor het papiercorso van Appingedam. Het papiercorso is wel een iets ander corso dan het bloemencorso, maar allebei leuk.

Het was weer gezellig lopen in “Daam”en het was warn, heel warm, Ook al was het in de avonduren, het bleef BBQ-weer. Met een stel leuke meiden van de majorettes en een tiental malletleden togen we op zaterdagavond 16 september naar Appingedam voor de avondronde van het papiercorso. We waren startnummer 10 en daarmee waren we het tweede korps in de stoet.

Heel veel mensen stonden er langs de kant en natuurlijk hadden we onze eigen supporters. chauffeurs ook weer mee. Door de smalle straten van het eeuwenoude stadje Appingedam ( ja, een echte stad!) liepen we of we stonden stil en maar weer een stukje lopen en maar weer stil staan. 

Iedereen was moe en warm na afloop, (volgende keer toch maar waterdragers mee als het zo warm is) maar het was een leuk optreden.

Nog even een l opmerking vanaf de kant:

Is dat Ten Boer? Die willen we ook wel eens een keer hebben, even opschriijven. Dus wie weet waar we ooit nog eens een keer mogen lopen!

 

Ingestuurd door: Lina 


Foto’s

Sponsor Volharding

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!