• info@volhardingtenboer.nl
  • 06 388 93 119

Laatste Nieuws

Leden gezocht!

We hebben een prachtig voorjaarsconcert gehad en bereiden ons nu voor op het koningsdagconcert . Om 10.00 uur zullen we een miniconcert geven op het Marktplein.En op 4 mei zijn we weer present bij de dodenherdenking.Maar het is duidelijk zichtbaar, dat zowel bij de fanfare als bij de malletband het ledenaantal afneemt.Daarom nu onze oproep:30

Read More

Voorjaarsconcert 6 april

U komt toch ook?We hebben een mooi programma met oa: muziek van Queen, Toto, Kensington en Vive la France en Cry of the Celts!

Read More

Kerst try out in Bloemhof

Maandag 17 december gaven we een kerstconcert in Bloemhof.De vele aanwezige bewoners genoten van de kerstmuziek en zongen gezellig de bekende liedjes mee.Het optreden van het leerlingenorkest vlak voor de pauze viel bijzonder in de smaak.

Read More

Pietenband

Het plezier spatte er weer af bij de intocht van Sint in Ten Boer. Op het Koopmansplein bracht de pietenband een prachtige show met ondersteuning van alle andere pieten. Sint werd voor de laatste keer welkom geheten door de burgemeester van Ten Boer. Het feest werd voortgezet in de Tiggelhal.  

Read More

Volharding kan altijd nieuwe leden gebruiken. Geinteresseerd? Neem dan contact op!